Skip to Content

Papírgyűjtés eredményei alsó tagozatban

Helyezés / Osztály / összes  / egy főre jutó
I. 2.e: 1576 kg - 52 kg/fő
II. 1.e: 1412 kg - 46 kg/fő
III. 4.a: 597 kg - 30 kg/fő

DÖKE-feladat

Egy négyfejű sárkányra felesége feladta négy különböző színű csokornyakkendőjét (minden nyakára egyet). A sárkány tükörbe nézve elégedetlen volt, és (a tükörben) balról az első fej kicserélte nyakkendőjét a negyedik fejjel, majd a majd a második a harmadikkal. Így a tükörben nézve balról az első fejen piros, a másodikon kék, a harmadikon zöld, a negyediken fekete nyakkendő látható végül. Hogyan adta fel a sárkányra a felesége a nyakkendőket?

Welcome to the United Kingdom! - Bilingual Tarczy Camp in Ugod

Although this summer was complete rain and gloom, we overcame the inclement weather and enjoyed our annual Tarczy bilingual camp from 25-26-27 August.The Árnyaserdő Guesthouse played host our camp this year, and we „visited" the United Kingdom, learning about its famous sights and the traditions of its people.
On Monday morning we „met" Her Royal Highness, Queen Elizabeth II and learned about her family, palaces and interests. She gave us an insight into one of her typical days.

Tanévkezdő információk

Javítóvizsga időpontja:
2014. augusztus 22. 8 órától (gyülekezés a portán)

Tanévnyitó Kéttannyelvű Tábor
(Ugod, Árnyas erdő turistaház)
2014. augusztus 25-26-27.

TARCZYS INFO TÁBOR: :
Nem indul, mert kevés a jelentkező.

Tankönyvosztás:
2014. augusztus 27-28. 7 – 18 óra között
és augusztus 29-én 7 - 12 óra között
Helyszín: Jókai u. 18. csoportszobák,
Felelős: Kaprinayné Megyeri Zsuzsanna

1. osztályos fészekrakó délelőtt
2014. augusztus 28. 08-12 óra

Tanévnyitó ünnepély:
2014. augusztus 28. (csütörtök) 18 óra
Helyszín: Sportpálya. Eső esetén a tantermek.

Első tanítási nap: 2014. szeptember 1. (hétfő)

Vetélkedő a pápai szerzetesrendekről

A Szent István Római Katolikus Általános Iskola a város 800 éves évfordulójához kapcsolódva hirdette meg a három fordulóból álló vetélkedőt, amelyet a pápai szerzetesrendek témakörében szerveztek meg a város felső tagozatosai részére. A versenyre összesen 13, 4-4 fős csapat jelentkezett. Az első két írásbeli fordulót követően ma tartották a döntőt, ahol szóban is megmérettette magát a hat csapat az iskola aulájában.

Tájékoztató a 2014/2015. tanév első évfolyamára felvett tanköteles gyermekekről

A 2014/2015. tanév első évfolyamára felvett tanköteles gyermekek osztálynévsorai az alábbi hivatkozásra kattintva tekinthető meg:

Elsős osztálynévsorok

A szülői értekezletekről szóló tájékoztató anyag megtekinthető az alábbi hivatkozásra kattintva:

Meghívó szülői értekezletre

Idegen nyelvi verseny a Munkácsy iskolában

Sikeresen szerepeltünk a Munkácsy Mihály Általános Iskola által meghirdetett angol-német nyelvi verseny írásbeli fordulóján, így továbbjutottunk a szóbeli megmérettetésre, amelyet május 7-én rendeztek. A megnyitón elmondták mindenkinek, hogy melyik terembe kell bemennie. Ezután egyesével hívták be a gyerekeket, hogy elmondhassák az arról a témáról eszükbe jutó gondolatokat, amit kihúztak. A 6. évfolyamon képleírás is szerepelt a feladatok között.

Katasztrófavédelmi verseny országos döntője

Újabb remek szereplés az országos döntőn
2014. április 26. 21:11

Az esős idő ellenére idén immáron huszonegyedik alkalommal rendezte meg a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a Katasztrófavédelmi Ifjúsági Versenyt a Városligetben.

Syndicate content